Leo Duijvestijn Photography

 

Info

Over Leo Duijvestijn....

 

Geboren op de grens van Den Haag/Westland. Voltooide de Middelbare Tuinbouwschool én de School voor Fotografie en Fotonica (tegenwoordig Academie voor Beeldende Kunsten).

Leo startte bij fotobedrijf van Puffelen in Den Haag. Leerde vervolgens de kneepjes van het Fotografische vak bij Marcel van der Vlugt te Naaldwijk, deed daar reportage-fotografie, portretten en werk in de kleuren-doka. Vervolgens werkte hij 4 jaar bij de Audio-visuele dienst van de Koninklijke Marine als all-round fotograaf, deed daar brede ervaring op en reisde veel. Werkte daarna als zelfstandig fotograaf, en stapte toen in het ouderlijk tuinbouwbedrijf.

 

Een nieuw hoofdstuk begon bij het bekende zaadhuis/selectiebedrijf Rijk Zwaan, waar Leo bijna vanzelfsprekend weer in de fotografie belandde en als full-time bedrijfsfotograaf deze internationale onderneming precies de juiste beelden bezorgde, dit gedurende 10 jaar. Hier werd de ideale combinatie van beide beroepen een feit: het inzicht in de tuinbouw, verbeeld middels zijn fotografische kennis en ervaring.

Per 1 maart 2007 was het tijd voor de volgende stap; zelfstandig fotograaf met als specialisatie de Groene Sector in de breedste zin van het woord. 

 

Mijn filosofie en werkwijze: ‘Inleving, Inzicht en Inspiratie!

 

Natuurlijk bied ik u de som van de ervaringen die ik opdeed, maar daar blijft het niet bij.....

Uw opdracht vormt het kader waarbinnen ik aan het werk ga, ondersteund met de modernste apparatuur. En uw doel is vervolgens mijn doel: Ik geef op mijn manier weer wat u wilt tonen met een afbeelding. ‘Inleving, Inzicht en Inspiratie!’ zijn daarbij mijn sleutelwoorden. Maar het wordt niet mijn ego-trip, want het blijft uw opdracht! 

 

Mijn diensten: Product, People, Publicity.

 

De eerste dienst staat voor de fotografie van uw producten, in de studio of op locatie. Mijn eigen studio biedt faciliteiten voor het fotograferen van kleine tot middelgrote producten. Dit kan volgens een schets maar ook als standaard pack shot.

‘People’ fotografie is algemeen: mensen op allerlei locaties. Portretten in werksituatie, foto’s bij interviews, bedrijfsreportages, pakkende ‘mensenbeelden’ voor alle toepassingen. Portretfotografie in diverse vormen in mijn studio is ook mogelijk.

Foto’s voor ‘Publicity’ brengen uw bedrijf in de picture. Het reportage-achtige werk, persfoto’s en dergelijke. Dit maakt mijn dienstenpakket compleet.

 

 

Met vriendelijke groet, Leo Duijvestijn.

 

https://www.dupho.nl/downloads/DuPho_Algemene_voorwaarden_augustus_2016.pdf

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston